Vi lovar att vår nästa investering kommer
vara i en innovativ kvinnlig entreprenör!

Star Innovation är ett innovations- och investmentbolag med fokus på förbättring.

Vi gillar att ligga steget före och investerar smart kapital i entreprenörskap där vi kan gå in och göra verklig skillnad. Där vår kunskap, erfarenhet och kapital kan skapa affärs- och tillväxtmöjligheter som utvecklar företag till en ny nivå som även gagnar omvärlden – och kommande generationer.

Vi är inget fan av gamla sanningar, föråldrade attityder och rena fördomar. Vi agerar branschöverskridande och tror på att dra nytta av de lärdomar och insikter vi har fått i en bransch, för att även utmana och utveckla andra.

Och vi drar oss inte för att testa det någon annan säger inte går. Tvärtom. När vi ser en möjlighet så kan du räkna med att vi antar utmaningen.

Vi är medvetna om att vår bransch kan upplevas sluten och bara ämnad för några få. Det vill vi ändra på. Vi strävar efter att öppna upp, tydliggöra och förenkla. Vi vill att du ska känna att det är lätt att investera tillsammans med oss. Och att du är välkommen att göra det.

Vi tror på kraften i ett jämlikt samhälle och jobbar för att snabba på utvecklingen så att innovativt kvinnligt entreprenörskap ska få samma möjligheter till smart kapital som manligt har idag. Och vi lovar att vår nästa investering ska vara en innovativ kvinnlig entreprenör.

Vi är övertygade om att det kommer skapa förbättring. För entreprenören. För aktieägarna. Och för samhället i stort. För vi behöver både kvinnors och mäns förmåga att lösa problem.

Ser du också potentialen och vill investera i innovativt kvinnligt entreprenörskap?

Varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer.

”Investerar i innovationer som inte fått
den uppmärksamhet som de förtjänar.”